ALUMINIJSKI JARBOLI

Predstavljamo vam seriju jarbola osmišljenu i proizvedenu od strane Sajla com tima.

Odabirom vrhunskih materijala u suradnji s stručnjacima iz SAPA grup proizveli smo profile koji zadovoljavaju potrebe brodova od 19 do 50 stopa.

Legura za izradu jarbola pažljivo je odabrana s namjerom da zadovolji performance regatnih jedrilica, a jednostavnost profila i izrada u funkciji su crusing brodova. Svi profili eloksirani su prilikom izrade a u slučaju narudžbi za 7/8 i druge jarbole eloksiraju se naknadno tako da je finalni proizvod u potpunosti zaštićen.

Po želji kupca jarboli se farbaju specijalnom bojama za zaštitu od vremenskih uvjeta. Spojevi jarbola izrađuju se CAD CAM sistemom koristeći softver za modeliranje tako da možemo predvidjeti ponašanje jarbola u raznim situacijama. Specijalni alati koje koristimo:
- plazma CNC
- rezalicu CNC
- obradni stroj
- tradicionalni strojevi za obradu metala

Proces proizvodnje pomno je praćen od aluminijskih trupaca do finalnog proizvoda koristeći popratnu opremu za jarbole koju možete vidjeti na priloženim web stranicama.

 S-mast jarbol
S-mast je jarbol osmišljen i proizveden od strane Sajla com.

      Instalacija klizaća jedra

Pri izradi nacrta jarbola predvidjeli smo mogućnost instalacije klizaća jedra za sve sisteme koji se trenutno mogu naći na tržištu, poput Harkena, Facnora, Rutgersona...

  Profil križeva


SK 45 45X10

SK 55 55X21

SK 67 67X24

SK 85 85X30

SK 111 111X38

SK 148 148X50